Vacatures

Stagiaire Communicatie en multimedia design

Stagiaire communicatie en multimedia design met een vleugje concept thinking

wat bieden wij?
een stage waar je echte meters maakt, koffie halen we zelf wel! je wordt in het diepe gegooid, maar na je stage herken je jezelf niet meer: zoveel creatieve ideeën heb jij bedacht en uitgewerkt voor de nieuwe ledwalls op onze twee schoolgebouwen. wij bieden een stage waar ruimte is voor jouw uitdagende kijk op onderwijs en de daarbij behorende media-uitingen die we vanaf volgend schooljaar op twee ledwalls van ongeveer 20 m2 gaan projecteren. zo willen we aan de buitenkant laten zien wat er in de school gebeurt.

wat ga je doen?
je maakt een plan, bespreekt deze met de opleidingsdirectie en je krijgt inhoudelijke begeleiding van onze toffe marketing en communicatieadviseur die alles weet van haar vak, maar niets van de technische kant van een ledwall.  je concept werk je zelf uit en je ontwerpt en filmt zelf. het maken van te gekke montages doe je ook in een handomdraai. je motiveert samen met onze marketing en communicatie medewerker onze leerlingen of docenten om te figureren als dat nodig is bij opnames en zij ervaren hun bijdrage als een leermoment en hun kennismaking met jou als een moment van geluk. fouten maken mag bij ons. als school zijn ook wij een lerende organisatie!

wat heb jij te bieden?

o   je bent communicatief en creatief.

o   je bent nieuwsgierig en sociaal.

o   je kan zelfstandig werken.

o   je bent van het oppakken en oplossen.

o   je bent super (wo)man als het gaat om het maken en laten slagen van een nieuw concept voor de twee ledwalls.

o   je hebt veel video's gefilmd en gemonteerd.

o   je weet precies wat wel en niet kan op een ledwall van een school gebouw.

o   je kunt eerder gemaakte beelden technisch omzetten

en opleuken zodat ze goed bruikbaar zijn.

o   je bent in staat om media-uitingen in een content kalender te plaatsen.

o   je bent in staat om inhoudelijke feedback te verwerken tot een nog beter plan.

o   je bent bekend met adobe premiere, photoshop,  after effects ,apple motion of een ander programma waar wij nog nooit van gehoord hebben, maar wat voor ons nog beter zou werken. (je zou eigenlijk willen zeggen dat je de koning van deze software bent, maar je moet toch een beetje bescheiden zijn als stagair).

o   je wilt onze school en haar medewerkers en leerlingen een aha-beleving gunnen als zij kijken naar hun nieuwe ledwall.


wanneer en hoelang dan?
bovenstaande stage heeft een duur van in ieder geval 5 maanden en
start tussen 1 september en 1 oktober 2021. de wens is dat je vier dagen in de week aan de slag bent met de ledwalls. de andere dag kun je besteden aan je stage opdracht of stage verslag. bij deze hbo werkstage hoort een stagevergoeding van € 300,- per maand.

ledwall buddy’s
we zoeken twee stagiaires, mocht je samen willen reageren omdat je elkaar al even kent en weet dat je samen nog meer kunt bereiken dan alleen? of samen omdat je elkaar aanvult in talenten of kennis? dan zeggen we: doen!

herken je jezelf in dit profiel?
we willen een multidisciplinair natuurtalent. die ook nog een heel hard werkt. klinkt misschien als een grap, maar we menen dit. we zoeken iemand die een studie doet in lijn met deze functie, maar vooral dat je aantoonbaar in staat bent om ons te adviseren, een fantastisch concept te bedenken en het vervolgens uit te voeren. als jij in je vrije tijd de beste editor en animator van de wereld bent geworden, hoor je ons niet klagen.

over stedelijk college eindhoven
wij zijn stedelijk college eindhoven en hebben twee schoolgebouwen. na de zomer starten we met de locatie henegouwenlaan in een nieuw schoolgebouw. ons andere nieuwe gebouw vind je aan de oude bossche baan. ons onderwijs is uniek, goed en excellent. onze ledwalls worden in de zomervakantie geplaatst.

nu jij, ja jij!
denk je dat deze zeer uitdagende stageopdracht, waarmee jij echt jouw steentje bijdraagt aan de toekomst van ons onderwijs bij je past? stuur dan je creatieve motivatie en cv naar vacature@silfo.nl en we reageren heel snel, in ieder geval binnen een week. wil je eerst meer informatie, stuur dan een appje naar onze marcom adviseur daniëlle van drongelen en ze belt je snel terug. t: 06.54273705.

Stichting Internationaal en Lokaal Funderend Onderwijs
Stedelijk College Eindhoven

Locatie Oude Bossche Baan
Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl

Strabrecht College

Grote Bos 2
5666 AZ Geldrop
telefoon: 040-2867715
info@strabrecht.nl

International School Eindhoven (ISE)

Primary School and Secondary School IB (MYP/DP)

Oirschotsedijk 14-B
5651 GC Eindhoven
telefoon: 040-251 94 37
primary@isecampus.nl
secondary@isecampus.nl