Vacatures
Wij zoeken 1 of 2 stagiaires:

Ondernemerschap en/of retail management
en/of e-commerce en/of communicatie


WAT BIEDEN WIJ?
Een stage waar je echte meters maakt, koffie halen we zelf wel! Je wordt in het diepe gegooid, maar na je stage herken je jezelf niet meer: zoveel creatieve ideeën heb jij bedacht en uitgewerkt voor de nieuwe WEBSHOPS op drie van onze scholen. Wij bieden een stage waar ruimte is voor jouw uitdagende kijk op webshops en marketing binnen het onderwijs.

WAT GA JE DOEN?
Je maakt een plan hoe je van onze net nieuwe webshops, super webshops maakt. Je bespreekt deze met de opleidingsdirectie en je krijgt inhoudelijke begeleiding van onze toffe marketing en communicatieadviseur die alles weet van haar vak, maar bijna niets van de marketing van webshops onder leerlingen, medewerkers en alumni. Je concept werk je zelf uit en je maakt, ontwerpt en plaatst social media posts. Je motiveert samen met onze marketing en communicatie medewerker onze leerlingen om meer te weten te komen over de webshop en je traint hen om zelf de webshop te beheren: van voorraad naar verkoop naar uitgifte. Hun leermoment en hun kennismaking met jou ervaar jij als een moment van geluk. Fouten maken mag bij ons. Als school zijn ook wij een lerende organisatie!

WAT HEB JIJ TE BIEDEN?

o   Je bent communicatief en creatief.

o   Je bent nieuwsgierig en sociaal.

o   Je kan zelfstandig werken.

o   Je bent van het oppakken en oplossen.

o   Je bent super (wo)man als het gaat om het maken en laten slagen van de webshops.

o   Je bent in staat om media-uitingen in een content kalender te plaatsen.

o   Je bent in staat om inhoudelijke feedback te verwerken tot een nog beter plan.

o   Je wilt onze scholen en haar medewerkers en leerlingen een aha-beleving gunnen als zij over de webshops horen en praten.


WANNEER EN HOELANG DAN?
Bovenstaande stage heeft een duur van in ieder geval 5 maanden en
start tussen 1 januari en 1 februari 2022. De wens is dat je vier dagen in de week aan de slag bent met de WEBSHOPS. De andere dag kun je besteden aan je stage opdracht of stage verslag. Bij deze hbo-werkstage hoort een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand als het je eindstage betreft.

WEBSHOP BUDDY’S
We zoeken twee stagiaires, mocht je samen willen reageren omdat je elkaar al even kent en weet dat je samen nog meer kunt bereiken dan alleen? Of samen omdat je elkaar aanvult in talenten of kennis? Dan zeggen we: DOEN!

HERKEN JE JEZELF IN DIT PROFIEL?
We willen een multidisciplinair natuurtalent. Die ook nog eens heel hard werkt. Klinkt misschien als een grap, maar we menen dit. We zoeken iemand die een studie doet in lijn met deze functie, maar vooral dat je aantoonbaar in staat bent om ons te adviseren, een fantastisch concept te bedenken en het vervolgens uit te voeren. Als jij in je vrije tijd de beste (webshop)trendsetter van de wereld bent geworden, hoor je ons niet klagen.

OVER SILFO
Wij zijn SILFO en hebben vier scholen. De webshops starten binnenkort op de scholen van Stedelijk College Eindhoven en op het Strabrecht College in Geldrop. Ons onderwijs is uniek, goed en excellent.

NU JIJ, JA JIJ!
Denk je dat deze zeer uitdagende stageopdracht, waarmee jij echt jouw steentje bijdraagt aan de toekomst van ons onderwijs bij je past? Stuur dan je creatieve motivatie en CV naar vacature@silfo.nl en we reageren heel snel, in ieder geval binnen een week. Wil je eerst meer informatie, stuur dan een appje naar onze MarCom adviseur Daniëlle van Drongelen en ze belt je snel terug. T: 06.54273705.

Er is geen einddatum om te reageren, echter zodra we de juiste kandida(a)t(en) gevonden hebben, zullen we de vacature offline halen. Snel reageren is deus een pré


Stichting Internationaal en Lokaal Funderend Onderwijs
Stedelijk College Eindhoven

Locatie Oude Bossche Baan
Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl

Strabrecht College

Grote Bos 2
5666 AZ Geldrop
telefoon: 040-2867715
info@strabrecht.nl

International School Eindhoven (ISE)

Primary School and Secondary School IB (MYP/DP)

Oirschotsedijk 14-B
5651 GC Eindhoven
telefoon: 040-251 94 37
primary@isecampus.nl
secondary@isecampus.nl