Vacatures
WAT BIEDEN WIJ?
Een stage waar je echte meters maakt, tenminste je bepaalt zelf wat je er in stopt en eruit haalt. Koffie halen we zelf en jouw mening doet ertoe bij ons. Steve Jobs zei: ‘it doesn’t make sense to hire smart people and tell them what to do; we hire smart people so they can tell us what to do’.

WAT GA JE DOEN?
Ons schoolveiligheidsplan (en alle toffe bijbehorende documenten) zijn toe aan een update die past bij ons huidige onderwijs. Jij gaat ons vertellen hoe we een veilige leer- en werkomgeving kunnen bieden door dit in duidelijke taal kort, bondig en inspirerend vast te leggen en de processen te borgen. Je onderzoekt en adviseert en je laat je inspireren door leerlingen, medewerkers en ouders. Je krijgt inhoudelijke begeleiding van onze toffe eindverantwoordelijke facilitair, die alles weet van zijn vak. Je leermomenten en je kennismaking met ons en ons onderwijs ervaar je als een moment van geluk. Fouten maken mag bij ons. Als school zijn ook wij een lerende organisatie!

WAT HEB JIJ TE BIEDEN?

o   Je bent communicatief en creatief.

o   Je bent nieuwsgierig en sociaal.

o   Je kan zelfstandig werken.

o   Je houdt van uitdaging en hebt een hart voor onderwijs.
 

WANNEER EN HOELANG DAN?
Bovenstaande stage start ergens in januari/ februari 2022 en duurt een paar maanden tot een half jaar. De wens is dat je drie tot vier dagen in de week hands-on aan de slag bent met het schoolveiligheidsplan. De andere dag kun je besteden aan je stage opdracht of stageverslag. Bij deze hbo-werkstage hoort een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand als het je eindstage betreft.

HERKEN JE JEZELF IN DIT PROFIEL?
We zoeken iemand die een studie doet in lijn met deze functie, maar vooral dat je aantoonbaar in staat bent om ons te adviseren, een fantastisch product te bedenken en het vervolgens uit te voeren.

OVER SILFO
Wij zijn SILFO en hebben vier scholen. Twee scholen van Stedelijk College in Eindhoven, het Strabrecht College in Geldrop en de Internationale School Eindhoven. Ons onderwijs is uniek, goed en excellent.


NU JIJ, JA JIJ!
Denk je dat deze zeer uitdagende stageopdracht, waarmee jij echt jouw steentje bijdraagt aan de toekomst van ons onderwijs bij je past? Stuur dan je motivatie en CV naar vacture@silfo.nl Heb je vragen? Neem dan contact op met Jaap van Sambeeck via het genoemde emailadres of op 06-51112409.

Er is geen einddatum om te reageren, echter zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben, zullen we de vacature offline halen. Snel reageren is dus superhandig!Stichting Internationaal en Lokaal Funderend Onderwijs
Stedelijk College Eindhoven

Locatie Oude Bossche Baan
Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl

Strabrecht College

Grote Bos 2
5666 AZ Geldrop
telefoon: 040-2867715
info@strabrecht.nl

International School Eindhoven (ISE)

Primary School and Secondary School IB (MYP/DP)

Oirschotsedijk 14-B
5651 GC Eindhoven
telefoon: 040-251 94 37
primary@isecampus.nl
secondary@isecampus.nl