Vacatures
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Technisch Onderwijs Assistent voor minimaal 0,6 fte tot maximaal 0,8 fte.

Wil jij je graag persoonlijk ontwikkelen? Ben je internationaal georiënteerd? En kan jij je daarnaast goed inleven in de belevingswereld van leerlingen? Lees dan snel verder en wie weet mogen wij je binnenkort verwelkomen in je nieuwe baan!

Het Stedelijk College locatie Henegouwenlaan in Eindhoven is een school met een breed onderwijsaanbod waarin wij uitstekend onderwijs aanbieden. Wij staan voor ontwikkelingsgerichtheid, transparantie, veiligheid, respect en intercultureel gedrag. Naast kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden besteden wij aandacht aan een brede maatschappelijke en persoonlijke vorming van de leerlingen en hun creatieve ontwikkeling.

Ben jij nog steeds enthousiast na het lezen van bovenstaande inhoud en wil je onderdeel uitmaken van deze gave school? Scrol dan snel door naar wat je gaat doen als Technisch Onderwijs Assistent.

Wat ga je doen?

Je wordt breed ingezet, op de vakken Biologie, Natuurkunde en Scheikunde. Je bent als Technisch Onderwijs Assistent verantwoordelijk voor méér dan het lesprogramma. Samen met je collega’s help je onze leerlingen verder zodat ze gemotiveerd zijn om hun competenties te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Wat vragen wij?

- Afgeronde opleiding tot Technisch Onderwijsassistent (of een vergelijkbare relevante opleiding, minimaal op MBO niveau);
- Je bent vaardig in het begeleiden van leerlingen bij de uitvoering van proeven en opdrachten;
- Je bent inzetbaar op alle vakgebieden met een brede oriëntatie op de binask-vakken;
- Je hebt uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden;
- Je begrijpt dat eigenaarschap niet alleen een mooie leerling competentie is, maar ook jou past.

Wat bieden wij?

- Een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2022;
- Inschaling in salarisschaal 6 conform CAO VO (min €1954 tot max €2826 bij 1,0 fte);
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaardes waaronder 8,33% eindejaarsuitkering;
- Een fijne werkomgeving in een spiksplinternieuw gebouw.

Pak jij deze uitdaging met beiden handen aan? Solliciteer direct inclusief CV en motivatiebrief naar vacature@silfo.nl (uiterlijk voor 10 januari 2022). De gesprekken vinden zo snel mogelijk na de kerstvakantie plaats, op een voor beide passend tijdstip. Indien wij net zo enthousiast zijn als jij, nemen wij telefonisch contact met je op om een dag en tijd af te spreken!

Voor meer informatie over de organisatie neem een kijkje op: www.stedelijkcollege.nl. Heb je inhoudelijke vragen en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Erna Brummel via het e-mailadres ebrummel@stedelijkcollege.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Stichting Internationaal en Lokaal Funderend Onderwijs
Stedelijk College Eindhoven

Locatie Oude Bossche Baan
Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl

Strabrecht College

Grote Bos 2
5666 AZ Geldrop
telefoon: 040-2867715
info@strabrecht.nl

International School Eindhoven (ISE)

Primary School and Secondary School IB (MYP/DP)

Oirschotsedijk 14-B
5651 GC Eindhoven
telefoon: 040-251 94 37
primary@isecampus.nl
secondary@isecampus.nl